U prodaji karte za Džibonija!

18.04.2010

Hrvatski pop pevač Džiboni održaće 22. aprila prvi od dva velika koncerta u Zagrebu, u dvorani „Dražen Petrović“, za koji možete kupiti ulaznice po ceni od 2.000 dinara i u Srbiji preko Tickets.rs i na blagajni Doma omladine.

Zlatan Stipišić-Džiboni je nedavno objavio album „Toleranca“ koji je već za nedelju dana u Hrvatskoj dostigao platinasti tiraž od 15.000 primeraka! Posle rekordnih tiraža „Tolerance“ u Hrvatskoj i Sloveniji, Dallas Records očekuje da će u čitavom regionu prodati oko 100.000 CD-ova „Tolerance“, što je za trenutno stanje diskografske industrije neverovatan broj!

Džiboni međutim samo nastavlja tradiciju rekordnih prodaja svojih prethodnih hit albuma „Judi zviri i beštimje“, „Mirakul“ i „Unca fibre“. Novi album je bio najavljen hit singlom „Čežnja“, a izdvojile su se i pesme „Slavim ove dane što si tu“ i „Toleranca“.

Trenutno se Džiboni nalazi na hrvatskoj turneji gde ga očekuju nastupi u Osijeku 17. aprila, Zagrebu 22. i 23. aprila, Umagu 1. maja, Zadru 8. maja i Varaždinu 15. maja.

Na žalost zbog iznenadnih tehničkih poteškoća Long Play je morao odustati od ranije ponude skupljih ulaznica koje su uključivale prevoz do i iz Zagreba.