U Novom Sadu večeras Hladno pivo

18.12.2009

Hladno Pivo u Barutani

Zagrebački rokeri Hladno pivo večeras (20:00) u hali Master Novosadskog sajma održaće svoj najveći do sada koncert u Novom Sadu, i uz prošlogodišnji spektakl pred 5.000 oduševljenih fanova u beogradskoj Hali sportova, najveći do sada u Srbiji. Predgrupa su Ringišpil.

„Meni je strašno drago da je novosadska publika konačno dočekala naš veliki samostalni koncert. Do sada smo bili jednom u Novom Sadu u klubu ‘NS Time’. To je bio naš prvi službeni koncert u Srbiji uopšte, mislim negde 2001. ili 2002. godine. Svirali smo sada na Exitu, ali različit je festivalski nastup od samostalnog koncerta Hladnog piva. Fanovi će sada čuti puno, puno pesama koje nisu imali prilike čuti na Exitu. Drugačija je energija i vrsta publike“, najavljuje frontmen Mile Kekin.

Koliki se sada sprema spektakl, svedoči Mile koji kaže da „ima najava da će ljudi potegnuti u Novi Sad čak iz Crne Gore“, dok se samo iz Beograda očekuje dolazak do 1.000 fanova!!!

Neke činjenice o koncertu: biće Hladnog piva na pretek, Hladno pivo je najbolji lek protiv svinjskog gripa, Hladno pivo je najbolje za podeliti, Hladno pivo je odlična prilika da sklopite nova poznanstva, i Hladno pivo će se postarati da te hladne decembarske večeri nikom ne bude zima u hali Master. Naprotiv, Zagrepčani poručuju Novosađanima i njihovim gostima da ih usred decembra očekuje vrelo veče uz Hladno pivo!

Ulaznice koštaju 1.000 dinara i mogu se kupiti u CD prodavnici Mungos u Novom Sadu i na blagajni Doma omladine Beograda.

Koncert organizuju Long Play i Studentski kulturni centar Novi Sad.