U Novom Sadu posle 20 godina Zabranjeno pušenje!

10.02.2010

Zabranjeno pušenje

Zabranjeno pušenje održaće posle 20 godina pauze koncert u Novom Sadu 27. februara u klubu „Trema“, u okviru turneje kojom promovišu novi album „Muzej revolucije“!

Frontmen, profesor istorije i fudbalski stručnjak drug Sejo Sekson priseća se da je Pušenje sviralo u Spensu 1990. godine povodom albuma „Male priče o velikoj ljubavi“.

„Taj nastup mi je ostao u sećanju, jer smo posle otišli kockat’ u hotel. Nisu nas hteli pustiti u kockarnicu zato što smo došli u trenerkama. Rekli su da moramo imati odela! Pošto je unutra bilo ukupno šest ljudi, rekli smo ‘daj nas pustite da potrošimo marke i idemo spavat’. Puste oni nas unutra, a mi onako u trenerkama im uzmemo 2.000 maraka i išetamo iz kockarnice!“, smeje se Sejo.

Za povratnički koncert Pušača u Novom Sadu možete na blagajni „Treme“ za samo 700 dinara kupiti ulaznicu, uz koju kao poklon sleduje i CD „Muzej revolucije“, u izdanju Long Play-a!!!

„Istrčaćemo na teren i ostaviti srce na njemu. Ova postava je skupa već pet, a neki članovi i više od 12 godina. Postali smo kompaktna ekipa, a zna se – ekipa prve godine ne igra bog-zna-kako, ali zato druge godine ih je teško dobiti“, najavljuje Sejo.

Promotivna turneja Zabranjenog pušenja u korist „Muzeja revolucije“ počela je krajem prošle godine u Minhenu, Ljubljani, Zagrebu i Beogradu, gde se u Domu omladine bend u skoro tročasovnom izdanju pokazao, po ocenama prisutnih, kao jedna od najmoćnijih rokenrol koncertnih atrakcija u ovom delu planete.