Supernova za Dan zaljubljenih sa Masimom u Beogradu!!!

23.11.2015

Massimo Savić

Pevač izuzetnih glasovnih veština Masimo (Massimo) Savić vraća se pred beogradsku publiku za Dan zaljubljenih 14. februara 2016. godine koncertom kog najavljuje kao „muzičku supernovu“ u Sava centru!

Masimo je proteklog februara, sa tek objavljenim hit albumom „1 dan ljubavi“ (2015), rasprodao desetak dana unapred Sava centar, a pred novo druženje sa publikom u njemu omiljenoj beogradskoj dvorani kaže da je „došlo vrijeme za velike promjene u aranžmanima“.

„Mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih (u zvučnom smislu) koncerata. želim beogradskoj publici pružiti jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih hitova s akcentom na posljednji album. Sudar Ivana Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog benda stvoriće tu supernovu“, objašnjava Masimo.

Ulaznice za Masimov beogradski koncert u prodaji su već od utorka 24. novembra po cenama 1.500, 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim.

„Dragi ljudi, dođite 14.2.2016. u Sava Centar. Trebamo si!“, poziva Masimo. „Za mene ljubav znači jako puno. Dan zaljubljenih je molba svijeta da se na jedan dan zaborave sve strahote današnjice i otvori put ljubavi. E i kao takav, Dan zaljubljenih je vrlo bitan.“

Sa hit albuma „1 dan ljubavi“ Masimo je nedavno objavio spot za pesmu „Zemlja zove oblake“, koji je redatelj Radislav Jovanov Gonzo snimio u opservatoriji u istarskom mestu Višnjanu, koja je u poslednjih 15 godina postala svetski najplodnije mesto za otkriće malih tela u Sunčevom sistemu. Kao takva savršeno se uklapa u tekst pesme:

„ZEMLJA ZOVE OBLAKE, SPASITE ME ODAVDE LJUBAVI NAM VRATITE, SATELITOM ŠALJITE JA NE MOGU ŽIVJETI BEZ NJE…“

„Istra nam je još jednom poslužila kao inspiracija za spot, ali smo ovoga puta odabrali mikrolokaciju Višnjan. Kao i svaki put do sada, ispričali smo neku svoju priču i vjerujem da će vam se svidjeti“, izjavio je Gonzo.

„Iako pratim kako ljudi prihvačaju pjesmu na Youtubeu i facebooku, ipak se najvažniji odgovor od publike dobiva kada se svira uživo. No, u ovom slučaju mislim da će vizualni dio, to jest spot, biti onaj odlučujući faktor“, izjavio je Masimo.

Treba naglasiti da su u pesmi „Zemlja zove oblake“ gitarske deonice snimili Masimo, Nikša Bratoš i cenjeni britanski muzičar Dejvid Rouds (David Rhodes).