S.A.R.S.: Proleće je već stiglo!

02.03.2015

SARS

Bend S.A.R.S. objavio je singl „Proleće“ kao najavu istoimenog novog albuma koji će se pojaviti dan posle velikog beogradskog koncerta 7. marta u Hali sportova.

„Ko nije skapirao, proleće je stiglo“, kratko je saopštio S.A.R.S. na svom fejsbuk profilu povodom singla na kome gostuje JP Straght Jackin’.

Album „Proleće“ objaviće 8. marta Lampshade Media, a singl se može čuti osim na jutjubi i na na Deezeru: www.deezer.com/album/9664666.

Bend S.A.R.S. održaće svoj do sada najveći samostalni koncert u Beogradu 7. marta 2015. godine u Hali sportova, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Predgrupa su grandž rokeri Sharks, Snakes & Planes.

„Halu sportova nikako ne možemo doživljavati kao samo ‘još jedan’ naš koncert, jer će to zapravo biti kruna svih lepih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme. To je veliki poduhvat, ali mislimo da smo kao bend sazreli da se tako nešto desi“, poručuje S.A.R.S.

Bend koji je poslednjih godina ozbiljno prodrmao muzičku scenu u regionu sa nekoliko albuma i hitovima „Buđav lebac“, „Perspektiva“, „Lutka“, „To rade“… najavljuje da će 7. marta 2015. godine u Hali sportova prirediti „veče za pamćenje“.

Ulaznica za koncert S.A.R.S. u Hali sportova je 800 dinara, preko mreže Eventim, dok će na dan koncerta biti 1.000 dinara.