Rundek krenuo sa svirkama

10.08.2020

Darko Rundek i Ekipa su još od februara zamrznute koncertne aktivnosti, usled pandemije Kovid-19, uspešno obnovili sa dva koncerta 7. avgusta u Puli i 8. avgusta u Šibeniku, uz prilagođen broj posetilaca i druge mere.

„Poznati glazbenik je publiku ‘zapalio’ svojim novim pjesmama, ali i starim hitovima. Rundek i Ekipa od sedam glazbenika tako su u dobroj atmosferi na Pulskom kaštelu zasvirali ‘Unutarnji glas'“, izveštava Glorija.

Na šibenskoj Tvrđavi Svetog Mihovila Darko i Ekipa su, prema izveštaju Antene Zadar, „oduševili poznatim hitovima kao što su „Apokalipso“, „Otok“, „Ruke“ i drugi“, a „svirali su i dva nova singla ‘Unutarnji glas’ i ‘Tko su svi ti ljudi'“.

Ovog proleća Rundek i Ekipa oglasili su se singlovima „Unutarnji glas“ i „Tko su svi ti ljudi“, čime su najavili predstojeći album/dvostruki EP „Brisani prostor“.

Darka i Ekipu očekuju nastupi već 15. avgusta u Antičkom teatru u Ohridu, a u smanjenom izdanju Kvarteta 17. avgusta u Štrosmajerovom parku u Đakovu i 21. avgusta na festivalu u KulaKula OFF u Trogiru.