Rambo Amadeus u vedroj noći rascvetava Botaničku baštu

23.09.2022

Rambo Amadeus

Regionalno popularni muzičar Rambo Amadeus i njegovih pet Winnetou-a održače sutra (subota, 24. septembar) koncert u Botaničkoj bašti Jevremovac, u Beogradu, i tako nastaviti serijal nastupa prekinutih pandemijom korone. Svirka počinje tačno u 20.30 časova, kapije Botaničke bašte se otvaraju u 19 sati. Prema prognozi, biće vedro veče, pa nema prepreka da Rambovi obožavaoci uživaju u njegovom dvočasovnom, veoma specifičnom nastupu.

Rambo Amadeus će u Botaničkoj bašti na sebi svojstven način prikazati muzički vremeplov od godine kada je rođen, 1963, pa sve do daleke 2063. Na koncertu će još jednom uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma „Brod budala“, koji se nedavno pojavio u fizičkom izdanju, kao LP ploča.

“Osvanulo je jutro, okupano suncem, nema više sumnje da će  biti lepo vreme, i da su stvoreni svi uslovi da koncert u Beogradu  bude za pamćenje. Botanička bašta Jevremovac pruža izvanredan ambijent i ugođaj, sa tehničke strane sve je pripremljeno kako treba, bend je željan svirke, a interesovanje za ovaj koncert iznad očekivanja”, bez dileme će Rambo.

Rambo naglašava da uobičajenog kašnjenja neće biti.

“Molimo publiku da ne čeka poslednji trenutak za ulazak u Botaničku baštu, da se ne bi stvarala nepotrebna gužva. Ostaje samo da se radujemo, i pustimo da nas muzika, publika i predivni ambijent vode kroz ovo dugo očekivano veče”.

Koncert  Ramba Amadeusa u Botaničkoj bašti organizuju promoterske kuće Long Play i RA Entertainment. Standardne ulaznice koštaju 1.500 dinara. Vip ulaznice, propusnice za Fan pit i Vip backstage karte isključivo na zahtev (na mail infolongplay@gmail.com)