Premijera novog spota Pušača

14.05.2010

Zabranjeno pušenje

Treći spot „Kladimo se“ sa aktuelnog albuma „Muzej revolucije“ Zabranjenog pušenja doživeće premijeru ovog vikenda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Spot „Kladimo se“ biće u Hrvatskoj premijerno prikazan 15. maja na drugom programu HTV-a u emisiji „Ritam tjedna“ od 22:15, a zatim 17. maja u programu televizije CMC. U ponedeljak će na CMC-u „Kladimo se“ biti i Power Play, tako da kome neće biti dovoljno jedno gledanje spota, moći će ga pogledati više puta, s obzirom da će biti emitovan svaka dva sata. BiH premijera spota je 16. maja u emisiji NTV Hayat „Hayat Production“ sa početkom u 17 sati.

Glavne uloge u spotu su pripale TV voditeljki i novinarki, te portparolu nekoliko filmova srpske produkcije i festivala Exit za BiH Aidi Alilović, zatim TV voditeljki britanskog Channel 5, i prvoj hrvatskoj poker igračici, koju ste mogli vidjeti i na naslovnicama Klika i FHM-a, Tatjani Pašalić. Tu su i violinista/klavijaturista Zabranjenog pušenja Robert Boldižar i sa jednom kraćom ulogom BiH glumac Haris Burina.

„U spotu je obrađena tema danas vrlo aktualnih kladionica, pa onda jedan vrlo nezgodan ljubavni trougao, da bi sve završilo hepiendom… Na snimanju spota bila je angažirana i BiH gorska služba spašavanja…“, otkrivaju iz tabora Zabranjeno pušenje.

„Kladimo se“ je režirao Haris Dubica iz švajcarske producentske kuće DJ DaJo Production, a partner spota su kladionice „Bet Live“.

Autori pesme „Kladimo se“ su Mario Vestić, Sejo Sekson i Toni Lović, a producenti i aranžeri Lović/Sekson.