Požurite po karte, treće veče Arsenal Festa 2024 skoro rasprodato!

06.06.2024

Arsenal Fest 2023

Arsenal Fest 2024 će, po svemu sudeći, doneti nove rekorde i brojke za pamćenje.

Festival koji se ove godine održava po 14. put u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu dovodi od 27. do 29. juna velika domaća, regionalna i svetska imena.

Stoga ne čudi što je za završno, treće veče, kada na Main stage-u nastupaju Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, Goblini, Palaye Royale i Circa Waves, već prodato 90 odsto karata, te je gotovo sigurno da ih na ulazu neće biti. Istovremeno, VIP ulaznice i VIP kompleti su za završno veče već rasprodati.

Pojedinačne ulaznice i kompleti su u prodaji po starim cenama do 15. juna u podne. Karte za prvi i drugi dan još uvek koštaju 2.700, a za treći dan 2.900 dinara. Cena kompleta karata za sve tri večeri je 5.500 dinara.

Karte mogu da se nabave putem servisa Tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.

Na otvaranju Arsenal Festa 2024, na glavnoj sceni će u četvrtak 27. juna nastupiti holivudski superstar Keanu Reeves sa bendom Dogstar, Asian Dub Foundation, Partibrejkers i Brkovi, a sutradan, 28. juna, Bijelo dugme, Nouvelle Vague, Lil Pump i Coby. Garden stage će tokom sve tri festivalske večeri takođe obilovati sjajnim imenima – Ničim izazvan, Keni nije mrtav, Jarboli, Ritam nereda, Mortal kombat, Miki Radojević i bend, Nik West, E-play, Savršeni marginalci…

Kako se Čola priprema za Arsenal Fest, pogledajte OVDE.