Legendarni Zdravko Čolić prvog dana leta u subotu 20. juna (20:00) dolazi u Kragujevac gde publiku iz toga grada, drugih delova Srbije i čak regiona očekuje istinski muzički spektakl – neverovatan niz bezvremenih hitova pevača svetskog glasa slušaće se u vizuelno jedinstvenom prostoru istorijskog “Kneževog arsenala”!

Međutim, mesta možda neće biti za sve zainteresovane pošto je smanjen broj ulaznica u prodaji, kako bi se u cilju brige za zdravlje posetilaca ispoštovali propisi o međusobnom rastojanju. Vrata se otvaraju već od 18:00, a na ulazu u “Knežev arsenal” biće postavljene higijenske barijere.

Sve je spremno kako bi u “Kneževom arsenalu”, upečatljivom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, na svega nekoliko stotina metara od centra Kragujevca, publika mogla da uživa u koncertu najvećeg imena naše pop muzike, čija je karijera krcata hitovima kakvi su “Jedna zima sa Kristinom”, “Zvao sam je Emili”, “Ti si mi u krvi”, “April u Beogradu”, “Pjevam danju, pjevam noću”, “Pjesmo moja”, “Stanica podlugovi”, “Čija je ono zvijezda”, “Okano”, “Moja draga”…  A nadamo se i dobrom vremenu.

Ulaznica za koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevcu košta 1.500 dinara. VIP karte su RASPRODATE! Prodaja ide preko mreže i mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu preko Da Gama Travel-a, Doma omladine Kragujevac i Music Store-a.

https://www.facebook.com/events/207969453616547/

https://www.youtube.com/watch?v=443PQnPiIpk