Požurite na koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevac!

18.06.2020

Legendarni Zdravko Čolić prvog dana leta u subotu 20. juna (20:00) dolazi u Kragujevac gde publiku iz toga grada, drugih delova Srbije i čak regiona očekuje istinski muzički spektakl – neverovatan niz bezvremenih hitova pevača svetskog glasa slušaće se u vizuelno jedinstvenom prostoru istorijskog Kneževog arsenala!

Međutim, mesta možda neće biti za sve zainteresovane pošto je smanjen broj ulaznica u prodaji, kako bi se u cilju brige za zdravlje posetilaca ispoštovali propisi o međusobnom rastojanju. Vrata se otvaraju već od 18:00, a na ulazu u „Knežev arsenal“ biće postavljene higijenske barijere.

Sve je spremno kako bi u Kneževom arsenalu, upečatljivom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, na svega nekoliko stotina metara od centra Kragujevca, publika mogla da uživa u koncertu najvećeg imena naše pop muzike, čija je karijera krcata hitovima kakvi su „Jedna zima sa Kristinom“, „Zvao sam je Emili“, „Ti si mi u krvi“, „April u Beogradu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Pjesmo moja“, „Stanica podlugovi“, „Čija je ono zvijezda“, „Okano“, „Moja draga“…  A nadamo se i dobrom vremenu.

Ulaznica za koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevcu košta 1.500 dinara. VIP karte su RASPRODATE! Prodaja ide preko mreže i mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu preko Da Gama Travel-a, Doma omladine Kragujevac i Music Store-a.