Poštovani posetioci Long Play koncerata,
znamo da ste nestrpljivi da saznate informacije o novim datumima odloženih koncerata Jure Stublića i Filma, Tricky-ja, Tindersticks i In Flames u Beogradu.
Važno je da znate da su trenutno u toku dogovorii Long Play-a sa pomenutim izvođačima i njihovim menadžmentima o novim datumima beogradskih koncerata. To znači da je nesumnjiva želja i namera pomenutih bendova i Long Play-a da koncerti budu održani.
Verujemo da ste svi svesni težine situacije nastale usled globalne pandemije Kovid-19, jer je to razoran udarac za svetsku muzičku industriju u segmentu organizacije koncerata i festivala, koji su potpuno onemogućeni zabranama i ograničavanjima saobraćaja, prelazaka granica i uopšte kretanja ljudi.
Da bi odredli konačne datume novih dolazaka u Beograd Jure Stublića i Filma, Tricky-ja, Tindersticks i In Flames, potrebna nam je jasnija slika o tome kada će biti moguća javna, masovna dešavanja ne samo kod nas nego i u inostranstvu. Nadamo se da će tu situaciju raščistiti skore odluke nadležnih lekara i države.
Važno je da znate da su sve kupljene ulaznice za pomenute događaje i dalje važeće. Neće ih biti potrebno menjati za novi datum. Imajući u vidu sve prethodno rečeno, nadamo se da ćemo uskoro imati i konkretne informacije o povratu karata.