Pogledajte spot za novu pesmu Darka Rundeka

14.02.2018

Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novu pesmu „Barbara“, čiji spot doživljava premijeru na Dan zaljubljenih, uz poruku: „Sretni smo što vam na današnji dan možemo pokloniti nešto lijepo“.

„Otkad se refren ‘Barbara, volim plesat sa tobom’ pojavio u improvizaciji, dok smo čekali da prestane kiša, više nas nije napuštao. Nakon par mjeseci prihvatio sam se rada na pjesmi. Roko mi je pomogao da je završim, a u razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno našao svoje mjesto. ‘Barbaru’ smo snimali uživo u DM Studiju u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocjene trenutke zajedničkog muziciranja. Veselimo se što tu atmosferu možemo podijeliti s vama“, kaže Rundek.

U snimanju „Barbare“ sudelovali su od Ekipe Silvio Bočić na bubnjevima, Roko Crnić na kontrabasu, Mario Domazet na bas gitari, Miro Manojlović na vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, Ana Kovačić je svirala tenor saksofon, dok je Darko Rundek svirao gitaru i pevao. Snimatelj tona je bio Zvonimir Domazet, a muzički producent Mario Domazet.

Spot „Barbara“ snimio je i režirao Aron Kovačić u zagrebačkoj Kinoteci, a u njemu sudjeluje šira Ekipa.

Direktor fotografije je Aron Kovačić, šarfer Matija Mošet, montažeri Aron Kovačić i Matija Mošet, a majstor rasvete Ljudevit Fistrić.