Pogledajte Malog

17.11.2009

Sarajevske Letu štuke nedavno su objavile u Beogradu snimljen spot „Mali“, treći sa aktuelnog albuma „Proteini i ugljikohidrati“, koji možete pogledati na www.letustuke.com.

Bend frontmena Dine Šarana spot je snimio u režiji Baneta Antovića u aprilu prilikom uspešnog premijernog nastupa pred beogradskom publikom u Domu omladine. Posebno je zanimljivo pojavljivanje u spotu velikih fanova Letu Štuka glumaca Srđana Žike Todorovića i Sergeja Trifunovića, koji su bili gosti koncerta.

„Nekako mislili smo da će to biti najbolja atmosfera za spot, jer je to bio naš prvi beogradski koncert. Nije bilo ništa isplanirano. Bane (Antović) se tu našao i snimili smo dosta toga na tonskoj probi i nešto sa koncerta. Spot izgleda malo retro kao iz 1989. godine. Podsjeća na predratni period. Nosi atmosferu i energiju koja je vladala na koncertu. Vrlo je jednostavan i multifunkcionalan“, kaže Dino.

Promocija spota „Mali“ upriličena na mestu zločina Domu omladine prošlog meseca privukla je veliki broj novinara i fanova Letu Štuka, koji su imali priliku da se od članova benda druže sa Dinom i bubnjarem Ćanijem Pervanom.