Pixies objavili…hm… drugačiji spot za pesmu „Velouria“

04.08.2020

Legendarni američki bend Piksiz (Pixies), kog očekujemo konačno u Beogradu 31. avgusta (20:30) 2021. godine na stadionu „Tašmajdan“, objavio je danas novu verziju starog spota za pesmu „Velouria“ sa albuma „Bossanova“ (1990).

„Skinuvši prašinu nakon 30 godina u skladištu (izdavača) 4AD stiže neviđena, alternativna verzija ‘Velouria’ videa“, saopštio je kratko bend.

Povodom 30 godina od albuma „Bossanova“, nova „Velouria“ se pojavljuje pred 7. avgust i reizdanje albuma na crvenom vinilu.

Prvobitna „Velouria“ ugledala je svetlost dana se u trenutku kad nije mogla predstavljati veću suprotnost svemu ostalom, u jeku šljokičastih, prenapucanih i prenaduvanih MTV spotova,  U potpunosti uhvativši alternativni duh Pixies, prejednostavni spot prikazuje u jednom jedinom užasno usporenom kadru članove benda kako se spuštaju niz kamenolom.

Nova verzija… recimo da ponavlja istu estetiku i pristup. Dobitnu kombinaciju ne treba menjati.

Usled pandemije Kovid-19 čitava turneja Pixies a samim tim i beogradski koncert planiran za 1. septembar pomereni su za 2021. godinu.

Već kupljene ulaznice za Pixies važe za novi datum 31. avgust 2021. godine i nije ih potrebno menjati.

Ulaznica za koncert Pixies 31. avgusta 2021. godine u prodaji su preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Tribine i parter koštaju 2.800 dinara, a fan pit je 3.500 dinara.

Uputstva za povrat karata kupljenih preko Ticket Vision-a:- ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs, ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat (trenutno) na Blagajni Ušće Shopping Center, a ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.