Parni valjak odložen za 3. oktobar u Novom Sadu

13.03.2020

Legendarni rok bend Parni Valjak zbog novonastale situacije sa Korona virusom održaće 3. oktobra (20:00) koncert u velikoj dvorani „Spensa“ u Novom Sadu, koji je bio planiran za 3. april.

„Svima zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se 3. oktobra u Novom Sadu!“, poručuju iz Parnog valjka.  

Sve ulaznice kupljene za 3. april važe za novi datum 3. oktobar i nije ih potrebno menjati. Ulaznice za koncert Parnog valjka 3. oktobra u „Spensu“ nastavljaju da se prodaju i koštaju 1.800 i 2.200 dinara preko blagajne Spens-a, prodajne mreže www.gigstix.com i www.tickets.rs.

Parni valjak dolazi 3. oktobra u Novi Sad u velikoj završnici turneje „Runda 44“ na kojoj je do sada punio velike dvorane u Ljubljani, Rijeci, Splitu, Beogradu, Banja Luci… a stigli su do Njujorka, Čikaga i drugih gradova Amerike.

„Mi smo, po pričama kolega i posetilaca, najbolji koncertni sastav, i to mora da se opravda. I danas energija pršti na sve strane, važno nam je da ne razočaramo ljude. Najvažnije je biti iskren prema svojoj publici. Dolazimo s novim albumom, ali i sa obaveznim štivom“, kaže pevač Aki Rahimovski.

Predvođen harizmatičnim Rahimovskim i gitaristom i autorom Huseinom Hasanefendićem Husom, Parni Valjak je tokom svoje izuzetne višedecenijske karijere objavio dvadesetak studijskih albuma. U kolektivnu svest na ovim prostorima urezali su se mnoštvom bezvremenih hitova kakvi su „Lutka za bal“, „Stranica dnevnika“, „Neda“, „Uhvati ritam“, „Jesen u meni“, „Ugasi me“, „Sve još miriše na nju“, „Zastave“, „Sunčanom stranom“…

Kreativnu moć Valjak pokazuje aktuelnim studijskim albumom “Vrijeme” (Croatia Records 2018), na kome se uz pet prethodno neobjavljenih pesama, nalaze i singlovi iz poslednjih nekoliko godina: “Samo ti (Norma Belle)”, “Prolazi sve, zar ne?”, “Za malo nježnosti”, “Opet se smijem”, “Ljubav”, “Vrijeme”, “Kad nemaš kud” feat. Tina Kresnik i “Otkud ti pravo”.