Očekuje se rasprodat koncert povodom Divljanovog rođendana

09.05.2018

Koncert „Hajde sanjaj me, sanjaj“, povodom 60. rođendana Vlade Divljana, biće održan sutra, 10. maja od 20:30, u beogradskom Sava centru. Očekuje se rasprodat koncert.

Na koncertu će nastupiti Momčilo Bajagić-Bajaga, Kornelije Bata Kovač, Dušan Kojić-Koja, Zoran Kostić-Cane, Nebojša Antonijević-Anton, Rambo Amadeus, Saša Lošić-Loša, Darko Rundek, Goran Vasović-Vaske, Bojana Vunturišević, Dejan Vučetić- Vuča, Boris Mladenović-Bomla, Zoran Predin, Dejan Cukić i Kokan Popović.

„Pripala mi je zaista velika čast da 10. maja zajedno sa mnogobrojnim muzičkim legendama sa ovih prostora nastupim na koncertu ‘Hajde sanjaj me, sanjaj’. Dođite, vidimo se!“, poručuje Vaske iz Eve Braun. Iz Slovenije frontmen Lačnog Franza Zoran Predin poručuje u video poruci:

„Vlada Divljan je bio moj prijatelj, srodna duša i kolega. Velika mi je čast i zadovljstvo što ću moći 10. maja u društvu vrhunske reprezentacije novog talasa da otpevam jednu njegovu pesmu. Nemojte to propustiti“, poručuje Predin u video poruci, malom omažu Vladi i Idolima.

Publika u Sava centru 10. maja moći će da čuje pesme koje je Vlada stvarao i svirao sa različitim bendovima i saradnicima, od Idola, Srđana Šapera, Srđana Gojkovića-Gileta, Old Stars benda, do Nevladine organizacije i Ljetnog kina.

„Jedan sam od učesnika igrano-dokumentarnog filma o Vladi ‘Nebeska tema’ koji se snima, a na koncertu 10. maja ću, kao i u filmu, izvesti pesmu ‘Rusija’, koju inače lično baš volim“, otkriva Bajaga.

Domaćini koncerta su Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa Nevladinom organizacijom i Maks Juričić sa svojim Ljetnim kinom, Podrška koncerta je Magic Bush.

„Mi, njegovi prijatelji i najbliži saradnici, rešili smo da obeležimo Vladin 60. rođendan, da odsviramo koncert i prisetimo se nekih lepih pesama“, kaže Zdenko.

Ulaznice za koncert “Hajde sanjaj me, sanjaj” koštaju 1.200, 1.500, 1.800 i 2.000 dinara na blagajni Sava centra, odnosno prodajnim mestima Eventima.

Koncert organizuje promoterska kuća Long Play, uz Marsh Creative Production i podršku Sekreterijata za kulturu Grada Beograda.