Novak Đoković u „Čikaškim perverzijama“

17.02.2015

Novak Đoković i Čikaške perverzije

Čuveni srpski teniser Novak Đoković na sveopšte iznenađenje i oduševljenje publike pojavio se kao specijalni gost predstave „Čikaške perverzije“ tokom izvođenja u ponedeljak uveče u Domu omladine Beograda.

Novak je sa suprugom Jelenom Đoković u nedelju u publici pratio „Čikaške perverzije“, a par je nakon predstave posetio glumačku ekipu koju čine Dragan Gagi Jovabnović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević.

Tokom druženja pala je ideja da se Novak neočekivano pojavi na „daskama koje život znače“ u ponedeljak uveče, poslednje od četiri rasprodate izvedbe „Perverzija“ tokom februara.

Čikaške perverzije“ vraćaju se pred publiku Doma omladine Beograda 28. i 30. marta, a 13. i 14. marta biće u Pozorištu mladih u Novom Sadu i 27. marta u Domu vojske u Pančevu! Sve martovske predstave počinju od 20:00.

Ulaznica za predstave u Beogradu je 1.000 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

Informacije o prodaji ulaznica za Novi Sad i Panćevo mogu se naći u Pozorištu mladih i Domu vojske.

„Čikaške perverzije“, rađene po motivima drame Dejvida Memeta „Seksualne perverzije u Čikagu“, od premijere 1993. zaključno do 2005. godine uživale su kontinuirani status hita kog je videlo preko 200.000 pozorišnih posetilaca.

Gagi Jovanović je posle skoro deset godina pauze odlučio vratiti publici „Perverzije“, jesenas izuzetno uspešnom severnoameričkom turnejom (u okviru koje se stiglo i do Čikaga!), kao i za rasprodata izvođenja 18, 26. i 28. decembra, a potom i 19. januara u DOB-u.