Nipplepeople otkrili „Tajnu“, pred dolazak u Novi Sad

21.02.2020

Elektro pop duo Nipplepeople objavio je novi singl „Tajna“, pred svoju regionalnu turneju „Softcore 2020“, na kojoj nastupaju 26. marta (22:00) u Domu kulture u Novom Sadu, pored ranije najavljenog 20. marta (21:00) u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda i 21. marta (21:00) u prostor „Čaurnice“ u Kragujevcu.

Naziv singla „Tajna“ i posebno stihovi „ti si moja tajna“ simbolično su potpuno u duhu tajanstvenog, maskiranog žensko-muškog dua, o kojima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave.

Zagrebački duo, koji se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su „Frka“, „Sutra“, „Broj“, „Bolji“, „Ne volim te“ i „Balkan Express“, na svojoj prvoj velikoj regionalnoj turneji „Softcore 2020“ predstaviće novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima. Pored Beograda, Kragujevca i Novog Sada, Nipplepeople će nastupiti u Zagrebu, Rijeci, Skoplju, Banja Luci i Sarajevu.

Ulaznica za novosadski koncert u pretprodaji je 900 diinara, a od 25. februara biće 1.100 dinara preko mreže www.gigstix.com.