Masimo postao glumac

30.11.2009

Massimo Savić

Pevač Masimo Savić, koga 22. decembra u Sava centru očekuje novi susret sa beogradskom publikom, u međuvremenu počeo je glumačku karijeru prihvativši malu ulogu u popularnoj hrvatskoj seriji „Najbolje godine“!

Masimo je pre nekoliko nedelja snimio jednu epizodu „Najboljih godina“ hrvatske televizije Nova, igrajući ulogu pevača koji dolazi na svadbu, gdje ga hapsi nadobudni seoski policajac jer misli da je reč o pljačkašu pošte.

„Moju uglađenost i samouverenost zamijenio je za mafijaško ponašanje. Moj lik završava sa lisicama na rukama u nekoj kući, jer u selu nema zatvora“, raspoloženo otkriva pevač.

Koliko se dobro Masimo snašao u svojoj ulozi, pored Katarine Radivojević, Janka Popovića Volarića, Ivane Bolanča, Žarka Potočnjaka i drugih.

Masimo ne veruje da je tu kraj njegovoj tek započetoj glumačkoj karijeri, jer se oseća „izvrsno u koži glumca“, a reditelj i scenarista serije strašno su se iznenadili kako se temeljito pripremio za svoju prvu ulogu.

„Jedva čekam nove pozive! Metodičan sam, a takav treba biti kad se priprema uloga. Treba naučiti replike, ne samo svoje reči nego i tuđe. Moraš znati kad upadaš. Gluma zahteva celog tebe, a to je situacija na koju sam navikao. Idem do kraja, a gluma je upravo takva“, kaže Masimo.