Masimo peva Sinatru

08.12.2008

Massimo Savić

Pop pevač Masimo Savić priprema se da posle turneje u korist novog albuma „Sunce se ponovo rađa“, u okviru koje dolazi 23. decembra u beogradski Sava centar, uradi zanimljiv muzički projekat nazvan „Massimo pjeva Sinatru“ u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

„To će biti jedan veliki zalogaj za Hrvatsku radioteleviziju i moju matičnu diskografsku kuću Aquarius Records. Radim sa Big bendom HRT-a materijal Frenka Sinatre viđen mojim očima, na engleskom jeziku. To bi trebao biti jedan vrlo, vrlo zanimljiv projekat“, kaže Masimo za Long Play.

Sa Big bendom HRT-a Masimo je već imao probe na kojima je pevao Sinatrine klasike poput „Under My Skin“, „Fly Me To the Moon“ ili „My Way“. Osnovna ideja je da se „Massimo pjeva Sintru“ pojavi kao DVD izdanje, pošto zagrebački pevač kaže da se u Lisinskom priprema zanimljiva scenografija sa pozornicom pretvorenom u njujoršku ulicu iz 1950-ih godina sa „neonima, barovima i prostitutkama“.

„Probe sa Big bendom su u devet ujutro. Znači treba ustati, dolaziti na probe i pevati. Oni su mi rekli da sam jedini koji im je dolazio u devet ujutro i potpuno se davao. Teško je to u devet ujutro“, priznaje Masimo.

Datum održavanja koncerta „Massimo pjeva Sinatru“ u Lisinskom još nije određen.

Masimo će svojim vanserijskim glasovnim veštinama predstaviti novi album „Sunce se ponovo rađa“ na koncertu 23. decembra u beogradskom Sava centru u organizaciji Long Play-a, za koji su karte u prodaji su po cenama od 1.000, 1.300 i 1.600 dinara na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Biletservisa, Tiketlajna, Tiketservisa i Eventima.