Long Play prisluškivanja vam u ovom izdanju donose malo neobičan spoj izvrsnog viđenja pesme Vlade Divljana zahvaljujući Svi UGLAS!, alternativu sa Echo Spiritus i malo folka sa Acom Lukasom!

Važno je da pesma ima u sebi neki osećaj i da se čuje radost izvođača dok je sviraju. Taj preduslov, pogotovo kad je reč o obradi, sjajno ispunjavaju Svi UGLAS!, koji su na dirljiv i dostojanstven način uzneli pesmu Vlade Divljana “Odnesi me”, i podsetili nas nas o kakvom pop dragulju se ovde radi.

U “Inkluziji” kao da se, na neki neočekivan i vrlo čudan način, pomalo čuje eho i javlja duh pesme “More 2”, zaslužne preko pola veka istrajne Yu grupe. Echo Spiritus zvuče nebrušeno, ali možda tu leži ta početna draž?

Ikona folk turbo popa, legendarni Aca Lukas zaslužio je da ga prislušnemo, pošto je na očekivano zvučećem novom albumu, sa (erotski vrckavom) pesmom “Lenka” vrlo zanimljivo skliznuo u vode tamburaškog bluza, umešno u tri minuta sakupivši uticaje i zvukove kakvi su se mogli odavno čuti kod Zvonka Bogdana, Đorđa Balaševića, Zdravka Čolića, Garavog sokaka…