Februarska Long Play prisluškivanja otvaramo sa Bombaj štampom, zamalo Hladnim pivom (Guerrilla Mainstream) i Polaridima.

“Nisi sama” je lep primer kako se u stihovima prepozna rukopis majstora kakav je Momčilo Bajagić, a Đuro i njegova Bombaj štampa ih uvijaju u prijatno muzičko pakovanje, gde osim prepoznatljivog glasa Branka Đurića Đure treba izdvojiti sa guštom odsviranu gitaru Nedima Babovića.

Mile Kekin je već na par samostalnih albuma pokazao kako zvuči bez Hladnog piva, a sad se ostatak pivske momčadi nazvao Guerrilla Mainstream i hladno pokazao kako zvuče (skoro pa) bez Mileta u svojoj prvoj pesmi “Izreke”. Bora Đorđević je često znao upotrebiti narodne izreke u pesmama Riblje čorbe, a sad je pivski klavijaturista Milko Kiš zaslužan za dobrano promešanu vodu zagrabljenu sa sličnog izvora.

Polaridi akustično potihno i svedeno ulaze u svoju “Sobu”, da bi do kraja glasno i vrlo lepo poentirali sa dečijim glasovima u refrenu. Šta je pesnik hteo da kaže stihovima ipak ostaje na svakom slušaocu. Najbitnije da ovako sklopljeni dobro zvuče.