Kolja se nada novom albumu u 2016. godini!

17.12.2015

Kolja i Grobovlasnici ovu godinu završavaju koncertima 24. decembra u dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo i 26. decembra u klubu „Kvorter“ (Quarter) u Novom Sadu, a gitarista i pevač Nikola Pejaković Kolja se nada da će u 2016. fanove obradovati novim albumom!

„Značajne stvari su se desile u 2015. Posle skoro 20 godina, konačno imam bend i sviramo ono što smo snimali sve ove godine. Vojin i moj san je ostvaren, sada je važno da ga održimo u životu. Naravno, želim što više svirki i nadam se da ćemo u 2016. ući u studio i uraditi četvrti album“, kaže Kolja.

Glumac, režiser i scenarista Pejaković je kao kantautor objavio albume „Mama, nemoj plakati“ (2002), „Kolja“ (2009) i potom „Grobovlasnici“ (2013). Ipak prvi koncert u karijeri Kolja je održao je tek ovog marta sa Grobovlasnicima u beogradskom Domu sindikata. Sledili su Arsenal fest, Lejk (Lake) fest, Medijana Balkanrok fest, Egzit i koncert u beogradskom Bitef art kafeu.

„Dom sindikata se, prirodno, izdvaja. To nam je prvi veliki koncert, puno ljudi i puno ljubavi oko nas. Taj dan ću pamtiti čitav život. Velika je stvar kad ste, konačno, dali ljudima ono što žele, a istovremeno i vama je to bilo preko potrebno. Muzika je došla do srca ljudi, i oni su uzvratili velikom ljubavlju i podrškom“, objašnjava Kolja.

Grobovlasnici – a to su gitarista Voja Aralica, bubnjar Deki Momčilović, klavijaturista Ivan Aleksijević Pančevac, basista Nikola Usanović i na akustičnoj gitari Dado Gajić – konačno dolaze 24. decembra u Pančevo i 26. decembra u Novi Sad. Ulaznice za oba grada koštaju 800 dinara, a na dan koncerta 1.000. Prodaja ulaznica za novosadski koncert ide preko Eventima i Gigstixa, a za Pančevo preko Eventima.

„Sviraćemo. Pa šta bude. Prvi put smo pred tom publikom, znamo da nas čekaju dugo i nećemo ih razačarati“, najavljuje Kolja.