Kolja pre Whitesnake na Tašu!

26.06.2019

Muzičar Nikola Pejaković Kolja nastupiće kao specijalan gost legendarnog hard rok benda Whitesnake 27. juna (20:00) na stadionu Tašmajdan u Beogradu.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se muzičkoj sceni predstavio izdanjima „Mama, nemoj plakati“ (2001), „Kolja“ (2009) i „Grobovlasnici“ (2013), a kultni status  kod publike i kritike stekao je odlično prihvaćenim albumom „4 Prsta“ (Long Play 2018), u produkciji gitariste Voje Aralice.

Hit singlovi „Može malo sutra“, „Ala je lep ovaj svet“ i „Svaku noć je isti mrak“ se smenjuju na top listama, a Koljini koncerti predstavljaju prave praznike rock’n’rolla i neverovatne energije po kojoj je Pejaković poznat.

‘’Za nas koji smo odrasli na hard rocku, nema šanse da popustimo poziv da sviramo kao predgrupa Vajtsnejku!’’ ističe Kolja. ‘’I da sviramo klasiku ili džez, opet bih nastupao ispred muzičara koje sam slušao kao klinac! Imam divnu i odanu publiku i verujem da ćemo se svi sjajno provesti na Tašmajdanu 27.juna!’’

Zbog ogromnog interesovanja za Whitesnake koncert u zemlji i regionu, organizatori apeluju na fanove da obezbede svoje ulaznice na vreme. Iste se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs