Kolja najavio koncert u Novom Sadu i novi spot „Život je san“!

06.11.2019

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je kratki tizer za predstojeći spot „Život je san“ sa aktuelnog albuma „4 Prsta“, a dodao je i koncert 6. decembra (22:00) u Domu kulture u Novom Sadu jesenjoj turneji u okviru koje svira 29. novembra u niškom klub „Feedback“, kao i 2. i 3. decembra u „Amerikani“ Doma omladine Beograda.

Tizer otkriva da je „Život je san“ sniman na ulicama Banja Luke, po kišnom i jesenjem vremenu, a zanimljivo je da se u spotu Kolja pojavljuje u jednom trenutku sa svojim sinom. Spot bi trebao biti uskoro objavljen.

Pred publiku u Nišu, Beogradu i Novom Sadu Kolja se vraća u pravom trenutku – godinu dana od izlaska odlično prihvaćenog albuma „4 Prsta“, sa koga su se izdvojile „Može malo sutra“, „Ala je lep ovaj svet“ i „Svaku noć je isti mrak“, i deset godina od „Kolje“ (2009), na kome su „I eto udade se ti za konja“, „Da li venem ili zrim“ i „Maršala Birjuzova 8“.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo je da gradi kultnim albumom „Mama, nemoj plakati“ (2001) a dodatno ga je učvrstio i trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom „Grobovlasnici“ (2013). O svojim nastupima kaže: „Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka“.

Ulaznica za koncert Kolje u Domu kulture u Novom Sadu košta 1.000 dinara preko Gigstix-a. Prodaja počinje 7. novembra.