Kolja i Grobovlasnici se vraćaju u Beograd!

02.06.2016

Kolja i Grobovlasnici vraćaju se u Beograd nastupom u četvrtak 9. juna (22:00) u fantastičnom prostoru Summer Stage-a Bitef Art Cafea na Kalemegdanskoj tvrđavi!!!

Frontmen Nikola Pejaković Kolja i drugovi već su uspešno pohodili „zimski“ Bitef prošle godine, a sad je vreme za novi letnji ambijent…

„Sviramo, opet, Novi Bitef. Ali, na Letnjoj sceni, takozvanoj Samer Stejdž, na Kalemegdanu 9. juna. Imaćemo i par proba pre toga, mislim, zbog Pančevca (klavijaturista Ivan Aleksijević). Ne zbog nas ostalih, on ne zna sve akorde… Vidimo se na Kališu“, poručuje Nikola Pejaković Kolja.

Početna cena karte 600 dinara za deo kluba dalji od bine i 800 za deo kluba bliži bini.

Prodaja: Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8 (radnim danima od 10 – 17 časova)
www.eventim.rs
www.ddtickets.rs

Ulaz na koncert od 21:00h, početak koncerta 22h.
Karte su za stajanje, za rezervaciju mesta pozvati 063.594.294 i 063.594.054

Poznat kao glumac i režiser, ali pre svega scenarista filmova i serija kao što su „Lepa sela lepo gore“ i „Vratiće se rode“, Pejaković je i kantautor koji iza sebe ima albume „Mama, nemoj plakati“ (2002), „Kolja“ (2009) i „Grobovlasnici“ (2013), i andergraund hitove „Sjeo sam za švedski sto“, „B.J. Blues“, „Užički heroin“, „Eto, udade se ti za konja“, „Mladoženja“, „Moram biti jak“…

Posle prvog koncerta u karijeri u martu prošle godine u beogradskom Domu sindikata, Kolja je sa Grobovlasnicima do sada imao niz izuzetno uspešnih nastupa na Arsenal Festu u Kragujevcu, Lejk (Lake) festu u Nikšiću, Medijana Balkanrok festu u Nišu, novosadskom Egzitu (Exit) i već pomenuti u Bitef art kafeu u Beogradu.

Grobovlasnike čine gitarista Voja Aralica, bubnjar Deki Momčilović, klavijaturista Ivan Aleksijević Pančevac, basista Nikola Usanović i na akustičnoj gitari Dado Gajić, ili kako to Kolja objašnjava „ljudi koji su bili okosnica, stub muzike koju smo radili godinama i jedna respektabilna ekipa sa kojom je čast svirati i biti na sceni“.