Kolja i Grobovlasnici rasprodali Kvorter

26.12.2015

Kolja i Grobovlasnici održaće večeras koncert u RASPRODATOM klubu “Kvorter” (Quarter) u Novom Sadu! Gitarista i pevač Nikola Pejaković Kolja i njegov bend završavaju tako na najbolji mogući način i do sada izuzetno uspešnu 2015. godinu.

Pred Novi Sad, Kolja i Grobovlasnici zagrevali su se u četvrtak uveče odličnom svirkom u klubu “Apolo” u Pančevu, gde je publika mogla da uživa u standardnom bluz raspaljivanju klasika od “Da li venem” i “Udade se ti za konja”, preko “BJ Blues” i “Rajka” do “Live Aid-a” i “Užičkog heroina”.

“Znamo da nas Novosađani čekaju dugo i nećemo ih razočarati“, kaže Kolja pred večerašnju muzičku svetkovinu u “Kvorteru”.

Glumac, režiser i scenarista Pejaković je kao kantautor objavio albume „Mama, nemoj plakati“ (2002), „Kolja“ (2009) i „Grobovlasnici“ (2013). Ipak prvi koncert u karijeri Kolja je održao je tek ovog marta sa Grobovlasnicima u beogradskom Domu sindikata. Sledili su uspešni nastupi na Arsenal festu, Lejk festu, Medijana Balkanrok festu, Egzitu i koncert u beogradskom Bitef art kafeu.

Grobovlasnici su gitarista Voja Aralica, bubnjar Deki Momčilović, klavijaturista Ivan Aleksijević Pančevac, basista Nikola Usanović i na akustičnoj gitari Dado Gajić.