Kika koncertom u Zappa bazi i slavi prvi rođendan albuma „Na ivici mogućnosti“

22.02.2023

Alt pop pevačica Kika održaće koncert 9. marta (21.00) u Zappa bazi u Beogradu. Tom prilikom će biti promovisan aktuelni album „Na ivici mogućnosti“, koji je prošle godine na Dan žena objavio Long Play.

„Prvi rođendan albuma proslavljamo svirkom u Beogradu. Doći će naši prijatelji, a posebno se radujemo novim licima sa kojima ćemo da podelimo plodove celogodišnjeg rada. Svirke koje smo do sada imali ostavljale su nas punog srca jer je publika divno reagovala na pesme, prihvatila nas i odvela nas u sasvim treću dimenziju, što nikoga ne može da ostavi ravnodušnim. Publika je peti član našeg benda“, rekla je Kika.

Umetnica koja je široj publici poznata po raznim televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama, podseća da je album nastajao u vreme kad smo, zbog pandemije kovida 19, bili zatvoreni u svojim domovima. Izdanje je propraćeno sa dva spota, za pesme „Pokvarila“ i „U mraku“.

„Radujemo se da to nešto, što je stvoreno u periodu koji nas je privremeno razdvojio, može ponovo da nas okupi. Izvodićemo i pesme sa prethodnog albuma, kao i, premijerno, nekoliko novih stvari koje još nismo objavili, ali smo zaljubljeni u njih i jedva čekamo reakcije“, dodaje.

Kika je u svet muzike uplovila kao prateći vokal sastava E-play, a prvi solo album „Posledica puberteta“ objavila je 2019. Ulaznice za njen koncert 9. marta u Zappa bazi koštaju 600 dinara. Prvih pedeset kupaca karata dobiće kao poklon jedan primerak CD-a „Na ivici mogućnosti“.