Josipa Lisac sutra na Arsenalu

20.06.2017

Arsenal Fest 07 najaviće sutra uveče (20:00) koncert legendarne pevačice Josipa Lisac, koja u Kragujevac dolazi u okviru turneje kojom proslavlja 50 godina karijere.

Josipin koncert na Svetski dan muzike 21. juna na Garden Stage-u, „nulti“ je, odnosno „bonus“ dan Arsenala, na kome 22, 23. i 24. juna sviraju Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Darko Rundek, Skindred, Ana Popović, Buzzcocks i brojni drugi.

„Jako se veselim dolasku u Kragujevac na Arsenal festival, na kojem nisam nikada nastupala. Jedno novo iskustvo za mene i prilika za ponovni susret s nekim starim prijateljima“, poručuje Josipa.

Ulaznica za Josipin koncert na Garden-u („Zastavina bašta“) može se kupiti u Domu omladine Kragujevca (Branka Radičevića 1), preko mreže Eventim, kao i na ulazu u Garden. Cena je samo 500 dinara, ako se na prodajno mesto ili ulaz donese prethodno kupljena ulaznica za jedno ili sve tri večeri Arsenal Festa!!!

Bez Arsenalove ulaznice potrebno je izdvojiti 1.000 dinara za kartu za Josipin koncert.

Kao specijalni gost ispred Josipe Lisac nastupiće kragujevačka pop-rok grupa Agata.

Ulaznica za jedno veče Arsenala 22, 23. ili 24. juna košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara preko mreže Eventim.

Ulaznicu za jedno veče moguće je kupiti na samom ulazu u festival za 1.500 dinara.