Josipa Lisac 7. maja u Novom Sadu

09.04.2013

Hrvatska pjevačica Josipa Lisac, koja obilježava četiri decenije od izlaska prvog albuma „Dnevnik jedne ljubavi“ (1973), održaće koncert 7. maja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, najavila je koncertna agencija „Lon play“.

Ulaznice se od danas mogu kupiti na blagajni SNP-a i u prodavnici „Mungos“ po cijeni od 2.200 i 2.500 dinara za parter i 1.800 i 2.000 dinara za balkon.

„Koncert u Novom Sadu biće pod aurom 40.godišnjice “Dnevnika jedne ljubavi“, ali neće biti samo pjesme sa tog albuma. Muzika je moja strast, moj identitet. Ojsećam izuzetno poštovanje prema ljudima koji dolaze da me slušaju. To je velika odgovornost i zato ću donijeti sve što imam i sve što jesam“, poručila je Josipa Lisac.

Novosadsku publiku poznata pjevačica će podsjetiti na album „Dnevnik jedne ljubavi“, ali izvesti i hitove „Magla“, „Hir, hir, hir“, „Gđe Dunav ljubi nebo“, „Boginja“, „Danas sam luda“…

I taj koncert, kao i svi veći nastupi Josipe Lisac unazad dvije decenije, biće posvijećen njenoj velikoj ljubavi Karlu Metikošu.

Josipa Lisac je prethodno za Dan zaljubljenih održala koncert u beogradskom Sava centru za koji su karte bile rasprodate.