Ukrajinci i Kanađani već su ukazali na moguć način kako dalje sa organizacijom koncerata u Kovid-19 zaraženom svetu nastupima bendova ispred hotela, gde je bina okrenuta ka publici socijalno distancirano  raspoređenoj po balkonima i terasama.

Hotel Bratislava u Kijevu mesto je gde su “vertikalne koncerte” počev od juna do sada već održali domaći bendovi Gren Gray, TNMK i O.Torvald, a najavljeno ih je još za avgust, dok Kanađani imaju svoju seriju nazvanu “Hotels Live”, oprezno započetu Pink Floyd i Garth Brooks tribjut bendovima. Uz naplatu ulaznica, naravno.

“Ne postoji ništa što se može usporediti sa iskustvom koncerta uživo, ali naši koncerti na hotelskim balkonima su nešto najbliže tome trenutno dostupno. Uz dodatak ličnog kupatila, poluživanja u sobama i noćenja u hotelu, ovaj koncept ima mogućnost da ljudi budu ponovo uzbuđeni što će uživaiu u živoj muzici i boravku u hotelu istovremeno”, objašnjava Rob Sirinovski (Cyrynowski).

Predsednik kompanije Livestar Entertainment, koja stoji iza “Hotels Live”. dodatno ističe pogodnost što tokom koncerta posetioci mogu da “jedu, piju i plešu”.https://www.hotelslive.ca/announcements/press-release

Imate li vi svoj omiljeni hotel i bend koji biste gledai sa balkona?

Naslovni foto O.Torvald Facebook