Hladno Pivo želi 20.000 fanova na proslavi jubileja

20.09.2008

Hladno Pivo u Barutani

Pank sastav Hladno pivo očekuje 20.000 fanova na svom najvećem koncertu u karijeri 20. septembra na Otoku hrvatske mladeči na jezeru Jarun u Zagrebu, koji namerava snimiti za DVD izdanje najavljeno već za decembar.

Povodom koncerta kojim bend iz zagrebačke četvrti Gajnice obeležava 20 godina karijere, održana je u četvrtak u glavnom gradu Hrvatske konferencija za novinare Hladnog piva, čiji frontmen Mile Kekin poručuje fanovima da se još samo mole da u subotu ne bude kiše!

„Ako ste vjernik, bacite tihu molitvu za lijepo vrijeme“, zamolio je Kekin.

Članovi benda su novinarima rekli da prodaja ulaznica ide iznad očekivanja i da se nadaju 20.000 posetilaca na svom rođendanskom „XXLive“ koncertu, koji nameravaju pretvoriti u istinski spektakl – sa pozornicom od 400 kvadratnih metara površine, razglasom iz Engleske, produkcionom ekipom od 300 ljudi i brojnim specijalnim efektima i pirotehnikom.

Šou počinje oko 19 časova nastupom ska-pank-regge grupe Obrint Pas iz Španije, a onda je u 20 i 30 predviđen početak dvoipočasovne svirke Hladnog piva, koja iza sebe ima još uvek aktuelni album „Knjiga žalbe“.

Zabavu će potom završiti od 23 časova do ponoći zagrebački cantri-rokabili-bluz sastav Picksiebner.