Hiljadu dinara za Juru i Film

06.03.2009

Jura Stublić i Film održaće koncert 27. marta u bioskopskoj (Velikoj) sali Doma omladine Beograda (20:30), za koji se ulaznice po ceni od po samo 1.000 dinara mogu naći od ponedeljka 9. marta na blagajni DOB-a, i prodajnim mestima Biletservisa i Tiketlajna.

Jedno od najznačajnijih imena ex-Yu pop-roka na koncertu u Domu omladine (20:30) sviraće očekivane najveće hitove poput „Zamisli život“, „Boje su u nama“ i „Pjevajmo do zore“, a pored toga biće izvedene i neke pesme s početka karijere Filma koje Beograđani odavno nisu čuli.

„Biće neke pesme koje do sada nismo svirali u Beogradu. Ranije je bila zamjerka na naše koncerte da je ‘sve bilo ludilo i super dobra atmosfera, ali stalno sviraju iste pesme’. Recimo, biće sada ‘Mi smo pali s Marsa’ i neke uglavnom ranije pesme ‘Filma'“, najavljuje Stublić.

Frontmen Filma najavljuje da će biti „toplo, vruće i puno emocija“! Više o tome kako možete razmeniti „te bezvrijedne dinare“ za dragocene ulaznice za Film možete naći na www.domomladine.org, www.biletservis.co.yu i www.tickeline.co.yu.