Goblini uprkos kiši napravili gužvu u Beogradu!

05.03.2014

Goblini

Pankeri Goblini, pred koncert 8. marta u Hali sportova, danas su žestoko otprašili 15-minutnu svirki za gomilu fanova koji su uprkos laganoj kiši i lošem vremenu napunili plato ispred Doma omladine Beograda!

Kratak eksplozivni nastup, uz horsko pevanje i očekivanu šutku („Pečenja i rakije“, „Luna“, „U magnovenju“, „Evropo“ i „Daleki put“), poslužio je Goblinima kao zagrevanje i najava za pank spektakl koji pripremaju u Hali sportova 8. marta (20:30).

„Hvala ljudi vidimo se u subotu!“, kratko je poručio frontmen Branko Golubović-Golub, a članovi benda su potom ostali još preko sat vremena u DOB-u kako bi samo za tu priliku potpisivali koncertne plakate za stotinjak fanova.

Kultni pank rok sastav Goblini održaće 8. marta veliki beogradski koncert u Hali sportova, na kom će promovisati jesenas objavljeni 14 godina iščekivani povratnički CD album „Roba s greškom“. Organizator koncerta i izdavač albuma je promoterska kuća Long Play.

Ulaznica za koncert košta 1.000 dinara (dok je fan pit već RASPRODAT!) a prodaja ide preko mreža Eventim, Gigstix i Ticketline i u Beogradu u „Jugotonu“ (Nušićeva 27).