Goblini pozivaju na koncert u Starčevu

30.06.2015

Basista Goblina Vlada Kokotović izjavio je danas da će za Gobline biti poseban nastup u subotu uveče 4. jula na Ex Yu Rock Fest-u, u banatskom mestu Starčevu nadomak Pančeva i Beograda.

“Da ne zvuči patetično, ali zaista Starčevo je nešto posebno u našoj karijeri”, rekao je Kokotović prisećajući se svirki Goblina još devedesetih u Starčevu. Tad još nismo bili ovo što smo danas, tad još nisu toliko znali za Gobline, ali uvek smo imali jako lepe koncerte (u Starčevu)”.

Na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi Pančeva, Kokotović je istakao da “sve ukazuje na jedan zaista lep koncert” 4. jula na fudbalskom stadionu u Starčevu, gde će pored Goblina na 7. Ex Yu Rock Fest-u svirati Jura Stublić i Film, Nervozni poštar i drugi.

Dugogodišnji konferansije Ex Yu Rock Fest-a Vlada Džet Janković podsetio je da su Jura i Film “uvek bili popularniji u Srbiji nego u Hrvatskoj”, da su “Goblini uvek atrakcija”, što zajedno sa Nervoznim poštarom “garantuje zabavu svima koji dođu”.

Predstavnik Ex Yu Rock Fest-a Petar Andrejić istakao je da su “retki oni koji nisu svirali u Starčevu” zahvaljujući prethodnim izdanjima festivala, izrazivši zadovoljstvo što će pored imena kakva su Goblini, Film i Poštar priliku da se predstave dobiti i “manje afrimisane grupe” Blues Delivers, Rezervni plan i Kreativni nered.

Ulaznica za sedmi Ex YU Rock Fest biće neverovatnih 300 (i slovima tri stotine) dinara! Prodaja ide preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala 4. jula na ulazu u opštinski stadion u Starčevu.