Goblini dolaze u Novi Sad!

08.11.2013

Goblini

Pank rokeri Goblini promovisaće svoj novi CD album „Roba s greškom“ druženjem sa novinarima i fanovima u Novom Sadu od 12:00 u sredu 13. novembra u klubu Quarter. Članovi Goblina će potpisivati kupljene CD-ove „Roba s greškom“, družiti se i fotografisati sa fanovima.

CD „Roba s greškom“, koji objavljuje promoterska kuća Long Play, nedavno je najavio singl/spot „Deca iz komšiluka“.

„Nadam se da će ljudi pronaći sebe u ovom albumu, pošto bi mi to bilo mnogo draže nego da im se svidi. Album nije predviđen za ‘svideti se’, nego za ‘pronaći se’ u svim tim temama o kojima pričamo“, kaže frontmen Branko Golubović Golub.

CD „Roba s greškom“ biće objavljen u utorak 12. novembra kada će biti održana beogradska promocija u 12:00 u prodavnici Jugoton u Nušićevoj 27.

„Roba s greškom“ stiže 14 godina od prethodnika „Re-Contra“ (1999). Bend je 2001. prestao sa radom, uglavnom zbog odlaska Golubovica u humanitarne misije u Avganistan, Pakistan i druge zemlje, a ponovo se okupio 2010. godine.

„Rad na albumu u situaciji u kojoj su Goblini – ja živim nekih 7.000 kilometara daleko od Srbije – bio je poprilično naporan i trebalo je naći masu načina i biti poprilično inovativan, pri čemu se naročito zahvaljujemo najnovijim tehnologijama XXI veka, kako bi se sve ovo izguralo do kraja“, objašnjava Golubović.