Galija sa novim spotom stigla do Los Anđelesa!

08.10.2018

Legendarna grupa Galija sa novog albuma „U raju iznad oblaka“, kog će koncertno promovisati 9. novembra u beogradskom Sava centru i 16. novembra hali Čair u Nišu, objavila je danas novi spot „Nešto me goni“, snimljen u Los Anđelesu!


Nakon vizuelno raskošnog spota „U raju iznad oblaka“ sa Islanda, Galija nastavlja odličnu saradnju sa autorom Dragoslavom Ulićem-Dagom koji je sada snimio „Nešto me goni“ na upečatljivim losanđeleskim lokacijama Downtown, Santa Monica i Malibu. Spot je ulepšala Vera Mešterović, model i prva Miss Makedonije za Miss sveta 1996. godine.

„Dag živi u Los Anđelesu i bilo je prirodno da iskoristimo njegov boravak tamo da dobijemo još jedan vizuelno vrhunski spot. Čini mi se da je spot dobrodošao u današnjoj najezdi primitivizma, kada se žensko telo prečesto prikazuje eksplicitno, prosto i banalno. A zahvaljujući Veri i Dagu mi ga pokazujemo kao nešto najlepše, nešto prirodno i zaista veličanstveno“, objašnjava frontmen Galije Nenad Milosavljević.

Galija će na koncertima 9. novembra u Beogradu i 16. novembra u Nišu premijerno izvesti uživo nekoliko pesama sa albuma „U raju iznad oblaka“ (PGP RTS, 2018), uz naravno mnogo velikih hitova, a bend će se vratiti nekim pesma koje dugo nije svirao. „Nama su bitne i zaslužuju da ih na ovim koncertima obučemo u neko novo odelo“, kaže Neša Galija.