Galija potpisala sa PGP-om ugovor za novi album

25.04.2018

Frontmen Nenad Milosavljević i direktor PGP RTS-a Vladimir Graić danas su svečano potpisali ugovor o objavljivanju novog albuma legendarne rok grupe Galija „U raju iznad oblaka“, koji bi trebalo da se pojavi na CD-u polovinom maja.

Nakon potpisivanja u prostorijama PGP-a u Košutnjaku, Graić je izrazio veliko zadovoljstvo što će Galija i svoj novi album „U raju iznad oblaka“ objaviti za matičnu kuću PGP, čime se nastavlja izuzetno uspešna zajednička saradnja započeta „Prvom plovidbom“ još 1979. godine.

„Ponosni smo na to što smo od početka diskografske karijere neprekidno vezani za PGP, sada evo već skoro 40 godina. Novi, 15. album Galije je mogu slobodno reći među našim najboljima. Pesme su pisane na sličan višeslojan način kao na početku karijere, a zvučno smo pravili neke nove slike i istraživali neka nova prostranstva“, rekao je Neša Galija.

CD Galije „U raju iznad oblaka“, u produkciji Saše Habića, donosi deset novih pesama, od kojih su najavni spotovi bili „Nešto me goni“ i nedavno vizualno raskošni „U raju iznad oblaka“. Album će  objaviti PGP RTS, uz podršku promoterske kuće Long Play.