Dvostruki Orgazam! Rasprodat prvi, zakazan drugi koncert!

22.12.2015

Električni orgazam pored prvog RASPRODATOG slavljeničkog koncerta 26. decembra, održaće i drugi 27. decembra (21:00) u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda!!!

„Užasno nam je drago što je toliko interesovanje, jer mi smo ipak beogradski bend. Radujemo se što ćemo 35 godina benda proslaviti sa dva koncerta u našem gradu!“, kaže frontmen Srđan Gojković Gile.

Ulaznica košta 1.200 dinara, a na dan koncerta 27. decembra biće 1.500 dinara. Prodaja preko mreže Eventim.

Na koncertima 26. i 27. decembra Električni orgazam će, najavljuje Gile, svirati „presek cele karijere, od prvog do poslednjeg albuma, znači oko dva sata najvećih hitova, uz neke pesme koje dosta dugo nisu svirane u Beogradu“.

Tokom 35 godina postojanja Električni orgazam se pokazao kao jedan od najznačajnijih domaćih bendova, objavivši niz uticajnih i žanrovski izuzetno raznolikih albuma kao što su novotalasni debi „Električni orgazam“, psihodelični „Lišće prekriva Lisabon“, rokenrol „Distorzija“ i živi „Braćo i sestre“, eklektični „Zašto da ne“ ili poslednji, gruvajuće fankoidni „To što vidiš to i jeste“ (2010).

„Mnogo generacija smo odškolovali, tako da očekujem u Domu omladine one koji su nas slušali osamdesetih, devedesetih i dvehiljaditih, ali i izvestan broj ljudi kojima će to biti prvi Orgazam u životu“, kaže Gojković.