Dubioza diplomirala Studenjak, razvalila Zidić

21.03.2014

Dubioza kolektiv

Dubioza kolektiv pred veliki koncert 5. aprila u Kombank areni obradovala je fanove u Beogradu sa dve besplatne mini svirke – u četvrtak uveče preko 2.500 fanova prepunilo je prostor ispred Letnje pozornice Studentskog grada, dok je u petak oko podneva njih oko hiljadu zakrčilo plato ispred Dom omladine (DOB)!

Obe svirke momci iz benda otprašili su na akustičnim instrumentima pokazavši da energija ne dolazi samo iz struje, najavivši Beograđanima kakva ih tek ludnica očekuje kad iz sve snage grunu 5. aprila u Areni.

Dubioza je u Studenjaku i „na Zidiću“ ispred DOB-a pripremila za raspevane fanove poseban „anplagd“ program koji je, pored hitova kao što su „Volio bih“, „Tranzicija“, „Kažu“, „Vratiće se Valter“…, doneo i zanimljive mini obrade/prerade – „Zažmuri“ Bajage i Instruktora je dobila izbornu konotaciju, a „Kreni prema meni“ Partibrejkersa je postala „Kreni ka areni“.

U Studenjaku je posebno bio fascinantan broj roditelja koji su došli da čuju Dubiozu sa podmlatkom, koji je varirao od klinaca u nižim razredima do beba u kolicima! Jedan dečačić je čak uspeo da se izgubi u gužvi, ali su članovi benda preko razglasa uspeli da mu pronađu roditelje.

Oba dana razgrabljeno je nekoliko stotina plakata za koncert u Areni, koje su članovi benda strpljivo potpisivali usred stiske gomile fanova koji su ih opsedali nakon nastupa.

Društveno o(ne)svešteni bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće 5. aprila veliki beogradski koncert u Kombank areni, za koji su u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilaca.

„Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo“, poručuje Dubioza kolektiv.

U tom duhu stanovništvo može kupiti ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici „Jugoton“ (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter „Recesija“ – 1.000 dinara.

Grupna karta za parter „Kolektivna dubioza“ – ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno! „Kolektivna dubioza“ može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu.

Karta za tribine (Nivo 200) „Tranzicija“ – 1.250 dinara.

Fan pit karta „Walter“ – 1.500 dinara.

Karta za VIP ložu „Making Money“ – 4.000 dinara!