Divna i Melodi 20. aprila u Sava centru

28.02.2017

Divna Ljubojević

Interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojevic i njen vokalni ansambl „Melodi“ održace koncert 20. aprila u Sava centru u Beogradu.

„Radujem se veoma koncertu! Ove godine ce to biti zapravo prvi put Vaskršnji koncert, jer ce se održati u Svetloj sedmici – sedmici posle Vaskrsa. To ce znatno obogatiti repertoar! Radni naziv je ‘Vaskršnji koncert'“, kaže Divna Ljubojevic.

Divna je prošlog aprila u Sava centru održala izuzetno uspešan koncert kojim je obeležila 25 godina rada sa „Melodi“, i gde je promovisala CD „Antologija – najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka“.  „Antologija“ je bila najprodavaniji album u 2016. godini za izdavaca PGP RTS.
Pred novi susret sa beogradskom publikom, Divna istice: „Radost nastupa izbriše poteškoce, koje su neizbežne kada se sprema koncert u sali ovakve vrste! A publika je izvanredna!“

Ulaznice za koncert Divne i „Melodi“ 20. aprila u Sava centru su 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Nakon što je prošle godine snimila svoju verziju hita Bajage i Instruktora „Od kada tebe volim“, Divna je ovih dana ponovo ucinila iskorak u svojoj karijeri, objavivši kao novi singl i spot „Sidi do reke“,
Divna se odlucila da, opet uz pomoc producenta i aranžera Voje Aralice, obradi pop klasik beogradske grupe U škripcu, iz „ciste ljubavi prema toj pesmi i secanja na dane koje obeležila“.