Brkovi ovaj put stvarno preterali!

18.05.2015

Brkovi

Frontmen Brkova Šemso snimio je ekskluzivni, raskošni, visokobudžetni, VIP spot kojim poziva Beograđane 29. maja u Baštu Studentskog kulturnog centra, gde će njegov bend nastupiti sa Babama i grupom Bad Copy.

„Pozdrav iz Poreča sa jadranske obale! Nemojte tugovati previše što niste tu, dođite 29. maja u baštu Es-ka-cea“, kaže Šemso pozivajući na beogradski koncert kojim Brkovi, Babe i Bed kopi zajednički promovišu Arsenal Fest 05 najavljen za 25, 26. i 27. jun u Kragujevcu.


Za razliku od nedavnog poziva vođe Baba Žike Milenkovića, snimljenog ekonomično samo sa gitarom i kosilicom u bašti njegovog imanja u Perlezu nadomak Beograda, Šemso i Brkovi su se odlučili za drugačiju baštu, odnosno spektakularaniji „samojednomseživi“ pristup.

U spotu snimljenom po principu „nema krize, ima se, može se“, Šemso u prigodnom stajlingu izazovno pozira u bašti sa egzotičnim biljkama, uz raskošni bazen, ispred teniskog terena, na plaži kvaseći se vansezonski u moru, odmarajući zasluženo na ležaljki, u salonu za masažu, uz đakuzi na otvorenom i vozeći se u golfmobilu.

Kvantitet znači kvalitet: u spotu Šemso ravno 10 puta poziva Beograđane na koncert u Bašti Es-ka-cea, za koji je ulaznica 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni Es-ka-cea.

Do sada objavljeni izvođači Arsenal Festa 05 u Kragujevcu su Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Let 3, Bolesna štenad, Gramofondžije (Gramophonedzie), S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Mnogobrojni ostali izvođači, njihov raspored po binama (Main Stage, Garden Stage, Explosiv Stage…) i satnica biće uskoro saopšteni.

Komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenal Festa 05 košta 1.500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta samo 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.000 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.