Bivši gitarista Bad Religion sa Marky Ramone-om na Arsenalu!

05.06.2018

Nekadašnji gitarista kultni američki pankera Bad Religion Greg Hetson biće u bendu Marky Ramone-a, bubnjara legendarnih Ramones-a, koji nastupa 21. juna na Arsenal Festu u Kragujevcu!

„Greg Hetson iz Bad Religion preuzeće gitaru na evropskoj turneji koja nam predstoji. Vidimo se uskoro“, proučio je nedavno Marky Ramone na svom fejsbuku, dok je Hetson povodom svirki sa Marky Ramone’s Blitzkrieg na svom fejsu poručio: „Biće ovo kul leto“.

Gitarista kalifornijskih bendova Redd Kross i Circle Jerks, Hetson se pridružio obnovljenim Bad Religion 1984. godine, i potom je svirao na svim njihovim albumima, kao što su kultni „Suffer“ (1988), „No Control“ (1989), „Against The Grain“ (1990)…, do odlaska iz benda 2013. godine. Hetson je poznat po  energičnom prisustvu na bini.

„U početku sam samo stajao, a publika je buljila u mene, pa sam mislio: ‘Oh, ne. Gledaju mi u prste i znaće da ne znam da sviram, trebalo bi da se krećem!’ Zato sam razvio svoje razvio svoje scenske pokrete“, rekao je Hetson.

Mary Ramone nastupa Arsenalovom Garden Stage-u 21. juna, kada su i KBO!, ČBS, Nikola Vranjković, Let 3… dok su prve večeri na Main Stage-u Yu grupa, The Kills, Editors i Dub Inc. Na Arsenalu 22. i 23. juna nastupaju i Texas, Kultur Shock, Enter Shikari, Morcheeba, Disciplin A Kitschme…

Važno! Komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenal Festa od 11. juna koštaće 3.000 dinara, dok će pojedinačne biti 1.800 dinara, preko mreže Eventim, u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Pozorišta za decu u Kragujevcu.

Ostala prodajna mesta:
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffeteria „Flash back“
KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“
POŽEGA – Caffe „Burence“
UŽICE – Kuća čaja „ZEN“
ARANDJELOVAC – Caffe „Koje Kude“
ĆUPRIJA – Caffe „Bacardi“
SMEDEREVSKA PALANKA – Punk Rock Caffe
JAGODINA -TNT music