„Bella Donna“ novi spot Letu štuka

05.02.2009

Sarajevski sastav Letu Štuke objavio je drugi spot „Bella Donna“ sa još uvek aktuelnog albuma „Proteini i ugljikohidrati“ (2008).

Bubnjar Čani Pervan je autor spota za koji je koristio delove crno-belog kratkometražnog filma „It’s a Wonderful Life“ reditelja Christiana W. Rischerta iz 1965. godine.

„Prvi spot sa ‘Proteina i ugljikohidrata’ bio je ‘Tesla’, a sada stiže ‘Bella Donna’. To je ljubavna pesma o koegzistenciji. Spot se pojavljuje pred naš planirani dolazak za prvi beogradski koncert. Čani je radio spot, jer je radio spot za ‘Pero Papacoder’ sa prvog albuma, što se pokazalo kao uspešno. Najverovatnije ćemo raditi i spot za ‘Paranoju’, otkriva frontmen Dino Saran za Long Play.

Letu Štuke nedavno su se oglasile i spotom za laganu klavirom obojenu baladu „Minute“, rađenu samo za film „Čuvari noći“ bosansko-hercegovačkog režisera Namika Kabila, koji će srpska publika moći da vidi premijerno na FESTU, koji se održava u Beogradu od 20. februara do 1. marta. Spot za „Minute“ možete videti na www.letustuke.com.