Bajaga se družio sa fanovima u Zagrebu

18.05.2013

Bajaga i Instruktori

Na radost obožavalaca iz Zagreba i Hrvatske Momčilo Bajagić Bajaga došao je u petak u zagrebački Dallas Music Shop i tako lično najavio veliki koncert u subotu 8. juna na stadionu Šalata.

Uz potpisivanje, fotografiranje i druženje, sa najsretnijim fanovima, Bajaga je neke od njih i nagradio ulaznicama za koncert. Duže od tri sata trajalo je ugodno druženje sa obožavateljima i brojnim medijima, koji su iskoristili ovu prigodu da sa Bajagom popričaju o predstojećem koncertu, što će ujedno biti i njegov prvi nastup na ovom kultnom zagrebačkom open air prostoru.

Bajaga je najavio da će na Šalati izvesti niz svojih velikih hitova iz dosadašnje gotovo 30-godišnje karijere sa Instruktorima, a po prvi puta že u Hrvatskoj uživo izvesti i pesme sa aktuelnog albuma ‘Daljina, dim i prašina’. U nekim izvedbama pridruži će mu se i prijatelji, kao muzički gosti, koji će svojim nastupom dodatno pojačati očekivani spektakl, za koji će se sasvim sigurno tražiti ulaznica više.

Stoga ukoliko još niste, svoju ulaznicu možete kupiti u Dallas Music Shopu, ostalim DMS-ima, te na www.dallasmusicshop.com i tako uz ulaznicu za jedan od najočekivanijih koncerata godine, doći u prigodu da osvojite jednu od vrednih nagrada od kojih je prva – putovanje u Beč, već izvučena i nju je osvojila Alemka Dauskardt.

No ostalo je još nekoliko nagrada poput vikenda u Termama Tuhelj i Termama Olimija za dvoje, VIP akreditacija za backstage na koncertu i osvajanje nove prilike za upoznavanje i druženje sa Bajagom pred sam koncert.