Amira se neizmerno raduje druženjima sa Beograđanima

02.10.2020

Pevačica Amira Medunjanin poručila je u video poruci fanovima da se „neizmjerno raduje“ dolasku u Beograd za koncerte koje će održati 10, 11. i 12. oktobra (20:00) u Kombank dvorani.

„Dragi moji, prije svega nadam se da ste svi dobro i zdravo… Nadam se da se vidimo“, kaže Amira u poruci u kojoj kao „tri druženja“ najavljuje beogradske koncerte, koji će biti održani uz ograničen broj posetilaca i ostale propisane zdravstvene mere usled Kovid-19.

Amiru će u Beogradu pratiti vrsni harmonikaš Mustafa Šantić, jedan od osnivača Mostar sevdah Reunion-a, i jedan od svirača na njenom nedavno objavljenom albumu „For Him And Her“, na kome je snimila pesme koje su izvodili legende narodne muzike Toma Zdravković i Silvana Armenulić.

Ulaznice koštaju 1.800,  2.200 i 2.600 dinara preko mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Koncert u doba pandemije Kovid-19 mora biti u skladu sa zdravstvenim propisima, uz rastojanje, maske i ograničen broj od 450 posetilaca u Kombank dvorani.

„Energija je nezaustavljiva, bez obzira bili udaljeni deset ili 50 metara. Ovo su posebne okolnosti. Prošli smo gore stvari u životu, proći će i ovo“, kaže Amira.