Idi na sadržaj

ČBS 14. decembra u Domu omladine Beograda

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) predstojeći novi album koncertno će promovisati 14. decembra (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda. Album”Stanimo u gard” ove jeseni je na CD-u i digitalnim platformama objavila promoterska kuća Long Play.

“Pored toga što će ovo biti koncertna promocija albuma, naoružani novim pesmama sada smo u mogućnosti da sastavimo repertoar koji će biti poznat i dopadljiv apsolutno svakom posetiocu. Iako nije bilo u planu, čini se da ćemo imati i goste na bini, ovoga puta bez posebne najave, ali sa napomenom da se radi o jako poznatim imenima sa scene”, najavljuje gitarista i pevač Miki Radojević.

Beogradska publika moći će na koncertu da vidi i čuje i novog gitaristu Savu Mirovića koji se sjajno uklopio u ČBS, pored Radojevića, basista Mikice Zdravkovića i bubnjara Vladimira Lazarevića- Luneta, i “svojim kvalitetom ju je čak i pojačao”.

Ulaznica za beogradski koncert ČBS-a je 8600 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Na dan koncerta 1.000 dinara.