Posle tri rasprodata koncerta  u Botaničkoj bašti, Darko Rundek & Ekipa se vraćaju na dva bisa pred beogradsku publiku, 18. i 19. septembra (20.00) na Zappa barci. Čuveni muzičar će, sa svojim sastavom, prirediti ponovo jedinstven doživljaj obožavaocima, ovoga puta, ispod Brankovog mosta, sa novobeogradske strane.

Na trenutak prekidajući radove koje je obavljao, Darko je, u kratkoj video-poruci, pozvao fanove na koncerte na Zappa barci.

Ulaznice u pretprodaji, po ceni od 2.000 dinara, mogu da se nabave  u Zappa baru (Kralja Petra 41). Koncerti na Zappa barci predstavljaće sjajan začin na spektakl u tri čina, koji je Rundek sa Ekipom pripredio Beograđanima tokom tri nastupa, 23, 24. i 25. avgusta u Botaničkoj bašti. Publika je tada, u živom izvođenju, pored probranog materijala iz svih faza Darkove karijere, čula skoro ceo aktuelni. dvostruki EP “Brisani prostor”, koji je, za podrućje Srbije, krajem 2020. objavila promoterska kuća Long Play. Sa tog izdanja izdvojena su četiri singla – “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila”, i, u aprilu, “Voljeti stvarno”.