Views Navigation

Event Views Navigation

Today

BEOGRADSKI SINDIKAT/16. JUL/NIKŠIĆ

Trg Slobode, Nikšić Trg Slobode, Nikšić, Montenegro

Beogradski sindikat će na Trgu Slobode u Nikšiću održati koncert 16. jula, sa početkom u 21 čas.

RUNDEK I EKIPA/28. JUL/ČAČAK

Čačak

Darko Rundek, zajedno sa svojim bendom Ekipa, nastupaće 28. jula na obali Zapadne Morave u Čačku, u parku Mladosti u okviru Uzlet festivala.

KOLJA I GROBOVLASNICI/18. AVGUST/SREMSKA MITROVICA

Teren Sokolsko društvo Sremska Mitrovica

Na terenu Sokolskog društva u Sremskoj Mitrovici, poznatijem kao Partizan, 18. avgusta od 20 časova, održaće koncert Kolja i Grobovlasnici. Ulaznice možete kupiti putem servisa Tickets.rs.

RUNDEK I EKIPA/26. AVGUST/BOTANIČKA BAŠTA

Botanička bašta , Serbia

Darko Rundek i Ekipa održaće koncert 26. avgusta, u beogradskoj Botaničkoj bašti "Jevremovac", u organizaciji promoterske kuće Long Play. Cena karata u pretprodaji biće 2.200 dinara, dok će na sam dan koncerta biti 2.500 dinara, a mogu se nabaviti putem servisa Tickets.rs.

RUNDEK I EKIPA/27. AVGUST/BOTANIČKA BAŠTA

Botanička bašta , Serbia

Darko Rundek i Ekipa održaće koncert 27. avgusta, u beogradskoj Botaničkoj bašti "Jevremovac", u organizaciji promoterske kuće Long Play. Cena karata u pretprodaji biće 2.200 dinara, dok će na sam dan koncerta biti 2.500 dinara, a mogu se nabaviti putem servisa Tickets.rs.

MANU CHAO/5. SEPTEMBAR/KRAGUJEVAC

Zastavina bašta Kragujevac, Serbia

Planetarno popularni muzičar Manu Chao održaće akustični koncert 5. septembra u Zastavinoj bašti u Kragujevcu, u organizaciji koncertne agencije Long Play. Ulaznice za Manu Chao accoustic koncert u Zastavinoj bašti u Kragujevcu biće puštene u prodaju preko mreže Tickets.rs u petak 14. jula od 12 časova po jedinstvenoj ceni od 3.000 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

BEOGRADSKI SINDIKAT/9. SEPTEMBAR/BARUTANA PANČEVO

Barutana Prvomajska, Pančevo

Beogradski sindikat održaće koncert i u Barutani Pančevo 9. septembra, a karte se mogu nabaviti putem servisa Tickets.rs, kao i stranice Tiketklub.com.