Rundek & Ekipa/3. jul/Banovina, Niš

Legendarni Darko Rundek i Ekipa, koji će 28. i 29. maja (21.00) nastupiti u novosadskoj Fabrici, zakazali su još tri koncerta u Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Na Letnjoj pozornici Palić će zasvirati 19. juna, a 3.  jula u niškoj Banovini.

Interesovanje publike za novosadske koncerte Rundeka i Ekipe jasno najavljuje dva nezaboravna spektakla. Prvo veče u Fabrici, 28. maja, rasprodato je, a za drugo je u prodaji ostalo još jako malo ulaznica. Rundek i Ekipa će, podsetimo, nastupiti i na 12. Arsenal festu u Kragujevcu, 2. jula. Publika će i na ovim koncertima imati prilike da uživa u najvažnijim pesmama iz svih faza Rundekove karijere, uključujući i one sa aktuelnog, dvostrukog EP-ja “Brisani prostor”, objavljenog krajem 2020. Sa ovog izdanja izdvojeni su singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i “Voljeti stvarno”.

Karte za koncert Rundeka i Ekipe 19. juna na Pailiću koštaju u pretprodaji 1.200 dinara. Po istoj ceni se može kupiti i prvih 200 ulaznica na nastup 3. jula u niškoj Banovini.

KUPITE


Organizator

Long Play

Datum

03. Jul 2022

Vreme

21:00

Lokacija

Banovina Niš

Niš, Serbia